Karrier

Nyitott az új tapasztalatokra?

Tudjuk, hogy cégünk töretlen fejlődésének és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásának egyik legfontosabb kulcsa emberi erőforrásaink hatékonysága.

Jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink szaktudásán, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.
Munkatársainknak versenyképes, teljesítmény-arányos jövedelmet, naprakész szakmai ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőségét és egy piacvezető vállalat stabilitását biztosítjuk.

Amennyiben szívesen megismerkedne a vállalatunk által kínált lehetőségekkel, kérjük tekintse meg aktuális álláshirdetéseinket és jelentkezzen a megadott e-mail címekre.

Várjuk, ha értékeli a professzionális háttértámogatást, infrastruktúrát, ha nyitott új tapasztalatokra, és az ügyfelek igényeinek megismerése, azok legteljesebb kiszolgálása munkájában prioritást élvez.

Aktuális állásajánlataink

 

Pozíció: Magasépítési műszaki ellenőr

Magasépítési műszaki ellenőr munkatársainkat a projektek megvalósításában kiemelt kulcsszereplőnek tekintjük. Tevékenységéről beszámolási kötelezettséggel a vezető műszaki ellenőrnek / műszaki vezérigazgatónak tartozik. Pontosan, hatékonyan dolgozó proaktív szakembert keresünk, akit a műszaki megoldások mélyreható ismerete jellemez.

Bővebben

Pozíció: Ingatlanfejlesztési projektvezető

A Biggeorge Property Zrt. jelentős budapesti lakás-és szállodafejlesztéseket valósít meg. Az Ingatlanfejlesztési projektvezető felelősége ezek előkészítése és sikeres megvalósíttatása. Pontosan, hatékonyan dolgozó proaktív szakembert keresünk, akit a műszaki megoldások mélyreható ismerete jellemez.

Bővebben

Pozíció: Építésvezető

A piacon sikeres, igényes lakó és szálloda projektjeink megvalósítását levezénylő főépítésvezetőt keressük intelligens, rendszerben gondolkodó, átfogó ismeretekkel rendelkező kolléga személyében.

Akit magasépítési projektek generál kivitelezéséhez keresünk, tapasztalt,  felelősségtudattal rendelkező, kitartó, munkáját szerető szakember.

Munkáját kiváló csapat, személyes sikerét a cég sikeressége támogatja.  Vezető szereplője lehet annak az értékteremtési folyamatnak, amelyet célként kitűztünk.

Bővebben

Pozíció: Művezető

Büszkén ajánljuk az új kollégáknak cégünket, mint olyan csapatot, ahol igényesek vagyunk a munkánkra, figyelünk egymásra, és nem tévesztjük szem elől: értéket teremtünk.

Tapasztalatokkal, felelősségtudattal rendelkező, kitartó, munkáját szerető szakembert keresünk magasépítési projektek generál kivitelezéséhez.

Bővebben

 

Pozíció: Projektmérnök/Előkészítő mérnök 

Építész-/építőmérnökként végeztél és keresed a helyed? Szeretnél gyönyörű, budapesti épületek tervezésében részt venni? Ha fontos számodra, hogy legyen kihívás a munkádban és nem riaszt el, ha testközelből kell végig követned egy építkezést, akkor a Biggeorge Holding a tökéletes választás a számodra!

Bővebben 

Pozíció: Junior kontroller

Olyan munkatársat várunk csapatunkba, aki még szakmai tapasztalatokat szeretne gyűjteni, de már nem teljesen kezdő. Aki tudatosan építi szakmai felkészültségét, szívesen tanul, igényes a munkájára.

Bővebben