Karrier

Nyitott az új tapasztalatokra?

Tudjuk, hogy cégünk töretlen fejlődésének és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásának egyik legfontosabb kulcsa emberi erőforrásaink hatékonysága.

Jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink szaktudásán, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.
Munkatársainknak versenyképes, teljesítmény-arányos jövedelmet, naprakész szakmai ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőségét és egy piacvezető vállalat stabilitását biztosítjuk.

Amennyiben szívesen megismerkedne a vállalatunk által kínált lehetőségekkel, kérjük tekintse meg aktuális álláshirdetéseinket és jelentkezzen a megadott e-mail címekre.

Várjuk, ha értékeli a professzionális háttértámogatást, infrastruktúrát, ha nyitott új tapasztalatokra, és az ügyfelek igényeinek megismerése, azok legteljesebb kiszolgálása munkájában prioritást élvez.

Aktuális állásajánlataink

Pozíció: Marketing asszisztens

Nagy szakmai múlttal rendelkező cégcsoport ingatlanfejlesztéssel foglalkozó vállalkozása, a Biggeorge Property keres új munkatársat Marketing asszisztens munkakörbe. Kiemelt feladata a Marketingvezető támogatása általános marketing és PR tevékenységekben, valamint részvétel a fejlesztési projektekhez kötődő online és offline marketing aktivitásokban.

Bővebben

Pozíció: Magasépítési műszaki ellenőr

Magasépítési műszaki ellenőr munkatársainkat a projektek megvalósításában kiemelt kulcsszereplőnek tekintjük. Tevékenységéről beszámolási kötelezettséggel a vezető műszaki ellenőrnek / műszaki vezérigazgatónak tartozik. Pontosan, hatékonyan dolgozó proaktív szakembert keresünk, akit a műszaki megoldások mélyreható ismerete jellemez.

Bővebben

Pozíció: Ingatlanfejlesztési projektvezető

A Biggeorge Property Zrt. jelentős budapesti lakás-és szállodafejlesztéseket valósít meg. Az Ingatlanfejlesztési projektvezető felelősége ezek előkészítése és sikeres megvalósíttatása. Pontosan, hatékonyan dolgozó proaktív szakembert keresünk, akit a műszaki megoldások mélyreható ismerete jellemez.

Bővebben

Pozíció: Főépítésvezető

A piacon sikeres, igényes lakó és szálloda projektjeink megvalósítását levezénylő főépítésvezetőt keressük intelligens, rendszerben gondolkodó, átfogó ismeretekkel rendelkező kolléga személyében.

Akit magasépítési projektek generál kivitelezéséhez keresünk, tapasztalt,  felelősségtudattal rendelkező, kitartó, munkáját szerető szakember.

Munkáját kiváló csapat, személyes sikerét a cég sikeressége támogatja.  Vezető szereplője lehet annak az értékteremtési folyamatnak, amelyet célként kitűztünk.

Bővebben

Pozíció: Művezető

Büszkén ajánljuk az új kollégáknak cégünket, mint olyan csapatot, ahol igényesek vagyunk a munkánkra, figyelünk egymásra, és nem tévesztjük szem elől: értéket teremtünk.

Tapasztalatokkal, felelősségtudattal rendelkező, kitartó, munkáját szerető szakembert keresünk magasépítési projektek generál kivitelezéséhez.

Bővebben

 

Pozíció: Projektmérnök/Előkészítő mérnök 

Építész-/építőmérnökként végeztél és keresed a helyed? Szeretnél gyönyörű, budapesti épületek tervezésében részt venni? Ha fontos számodra, hogy legyen kihívás a munkádban és nem riaszt el, ha testközelből kell végig követned egy építkezést, akkor a Biggeorge Holding a tökéletes választás a számodra!

Bővebben 

Pozíció: Előkészítő mérnök – részmunkaidőben  

Építész-/építőmérnök szakra jársz és egyetem mellett kamatoztatnád a tudásod? Inkább a szakterületeden gyűjtenél tapasztalatot, mint máshol? Ha szeretnél gyönyörű, budapesti ingatlanok fejlesztésében részt venni, a Biggeorge Holding a tökéletes választás a számodra!

Mind ingatlanfejlesztői, mind kivitelezői oldalra keresünk Előkészítő mérnök munkakörbe új, akár jelenleg is egyetemista munkatársat heti 20 órában.

A feladatkör nagyon változatos: tapasztalatot gyűjthetsz a költségtervek készítésében, műszaki tervek ellenőrzésében, a kollégákat támogatva pedig testközelből is megismerkedhetsz épülő lakásainkkal.

Bővebben