Emerald Residence

Korábbi projektek
Scroll Down

City Collection – Emerald Residence

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületi Petőfi Sándor utcában épülő lakóház és boutique hotel. A lakástulajdonosok így a hotel nyújtotta szolgáltatásokat is élvezhetik, mint a 24 órás recepció, reggeli a hotelből, takarítás, mosoda és valet parking. A megújuló Szervita téren, a Szent Anna-templom közvetlen szomszédságában elhelyezkedő épület nemcsak egyedülálló lokációt biztosít, hanem építészetileg, anyaghasználatában és szolgáltatásait tekintve is a magyar piacon eddig nem létező kategóriát teremt, a „Landmark” lakásfejlesztések kategóriáját. Az Emerald Residence otthonai időtlen stílust képviselnek értékálló minőségben, Európa egyik legszebb fővárosában. A lakásokon kívül kereskedelmi egységek – üzlethelyiségek – is kialakításra kerülnek a földszinten és az 1. emeleten. Az épület 2-5 szintjén általános lakószintek, a felső 3 szinten teraszos lakások lesznek elérhetők.
Az épület egykor a Belvárosi Távbeszélő Központnak adott helyet, amely a Szent Anna templomhoz épített Szervita kolostor helyére épült az 1970-es években. A koncepció egyik fontos alapgondolata, hogy a beruházás építészeti eszközökkel idézze fel a két épület történelmi kapcsolatát, a Szervita téri homlokzaton megjelenő üvegfal által. Az épület elkészültével megújul a templom környezete és jó hír, hogy az épületegyüttes mind a Szervita tér, mind a Városház utca felől megnyílik majd a járókelők számára a belső passzázs révén, lehetővé téve a Szent Anna templom körbejárhatóságát.A lakóház mindezek mellett autóval vagy gyalogosan szintén kiválóan megközelíthető: mindössze két perc sétával elérhető Deák tér, a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a centruma, valamint 10 perces távolságban található a Parlamenttől, Operaháztól vagy éppen a Bazilikától.

Az Emerald Residence több, mint lakóépület: egy újonnan épülő, egyedi boutique hotellel együtt megvalósuló komplexum, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről:

  • Szállodai, éttermi kiszolgálás
  • Üzletek és vendéglátó egységek a földszinten és az első emeleten
  • 24 órás recepció
  • Reggeli a hotelből
  • Mosoda
  • Takarítás
  • Valet parking

Az Emerald Residence olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, mind a kivitelezési minőség tekintetében. Olyan egyedüli kategóriát teremt a fővárosi és főként a belvárosi piacon, amely a legigényesebb közönség igényeit is képes kielégíteni. Nemcsak hazai hanem Európából és a tengerentúlról is jelentős az érdeklődés a beruházás iránt, ami a Financial Times érdeklődését is felkeltette. Az egyedülálló belsőépítészeti megoldások, a kiterjedt szállodai szolgáltatások, valamint az egyedülálló lokáció különböztetik meg a projektet minden egyéb eddigi fejlesztéstől. Az épület elkészültével, nemcsak a templom környezete, hanem a Szervita tér is megújul. A kávézókkal, üzletekkel díszített belső passzázs lehetővé teszi a templom körbejárhatóságát, ezzel élményt adva a járókelők, látogatók számára.
Építészeti koncepció szintén figyelemre méltó: az elsődleges szempont a tervezés során az volt, hogy a tér harmonikus beépítése ne sérüljön, mindezt időtálló és harmonikus építészeti megoldásokkal kivitelezve. A koncepció tiszteletben tartja a templom elsőbbségét, építkezik a múlt örökségére és a két épület közötti üvegfallal azt üzeni, hogy a régi és az új, a múlt és a jövő harmonikusan összekapcsolódik.

Adatok

Várható átadás
2020. IV. negyedév
Ingatlanok száma
83
Ingatlanok alapterülete
32-145 m2
Web cím
Értékesítettség
95%