Garibaldi 4

Korábbi projektek
Scroll Down

City Collection – Garibaldi 4

A Garibaldi 4. luxusingatlan Budapest pénzügyi negyedének szívében helyezkedik el, a Parlament és a Duna-part szomszédságában. A kiváló megközelíthetőséget a 2-es metró, valamint az épület közvetlen közelében megtalálható busz- és villamosvonalak biztosítják.

A Biggeorge Property City Collection sorozatának első tagja a teljeskörű átalakítási és felújítási munkálatok befejezése után 2009-ben került átadásra. Az eredetileg bankszékháznak tervezett épület a környező házakkal egyidőben, 1904-ben készült, Hubert József tervei alapján. A felújított szintek és a ráépített emeletek egyszerre hordozzák magukon a régmúlt és a kortárs idők építészetének stílusjegyeit. Megőrizve az eredeti, impozáns ornamentikát, a hajdani állapotba visszaállított kőlépcsőházakat és folyosókat, a részleteiben kidolgozott kovácsoltvas elemeket, a hatalmas ablakokat és a lenyűgöző belmagasságot, az ingatlan az egyszerre elegáns és modern életvitel méltó színhelye.

A kivitelezés a stílus és a minőség jegyében történt, amelyet a közös területek mészkőburkolatai, vagy a földszint felett kialakított, növényekkel beültetett kert is híven tükröz. A lakások közül több is rendelkezik az utcára vagy a belső, növényekkel beültetett kertre néző terasszal, míg az ötödik és hatodik szint lakásaiból közvetlenül saját, egyedi tetőteraszaikra juthatnak ki a lakók.

A Garibaldi 4. megújult épületében 37 luxusingatlan került kialakításra, míg a földszinten és a pinceszinten üzletek találhatók. Az épületben valamennyi egység értékesítésre került.