Németvölgyi Residence

Korábbi projektek
Scroll Down

Németvölgyi Residence

Új otthonok a XII. kerületben

A Németvölgyi Residence egy 16.5 hektár, ősfás területű ingatlanra tervezett, 2 fázisban megvalósuló, összesen 6 épületből álló villapark. A telek felső területén elsőként megépülő 3 épület 41, míg a Németvölgyi út felé nyíló részen megvalósuló 3 épület 46 lakásnak ad helyet.

Budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, panorámával a Budai Várra. A kitűnő lokáció mellett a lakóház egy építészetileg abszolút hiánypótló beruházás, hiszen a tervező a modern elemeket, a praktikumot és szerethetőséget egyaránt szem előtt tartotta a tervezés során.

Az épületek innovatív építészeti stílusban, egyedi külső megjelenéssel emelik a környék patinás házainak hangulatát. A homlokzatokon megjelenő különböző színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű épületek kaptak helyet benne. Egy épületen belül nincs két egyforma lakás, és minden szint különböző alaprajzot követ. Ez a szabadabb alaprajzi formálás jól berendezhető lakások kialakítását tette lehetővé, ezzel az alkalmazott építészeti eszközzel intimebb külső terek és izgalmasabb épületek jöttek létre.

A környék közlekedési adottságai kiválóak. A Királyhágó tér és a Böszörményi út közvetlen szomszédsága egyedülálló infrastrukturális ellátottságával különlegesen sokszínű lehetőségeket kínál. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

A BAH csomópont és a Déli pályaudvar mindössze két perc alatt elérhető autóval. A tömegközlekedést előnyben részesítők több buszjárattal, a csomópontokról pedig metróval és villamossal is könnyedén eljuthatnak a város legkülönbözőbb pontjaira.

A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerültek kialakításra. Konyhabútor, beépített magas minőségű konyhagépekkel is az alapfelszereltségéhez tartozik. Az energia tudatosság jegyében első osztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt alumínium nyílászárók, mennyezeti hűtés/fűtés valamint hőszivattyúk kerültek beépítésre. Az emeletmagas üvegfalak és a külső, elektromos árnyékolás biztosítja a lakók számára a rugalmasságot a saját igényeiknek megfelelő benapozottság kialakítására. Mindemellett a lakások okosotthon előkészítéssel kerültek átadásra lakóik számára.

Nem csupán a belső tereket, de a lakások közvetlen és tágabb környezetének megalkotását is a kényelem és az igényesség jellemzi. Minden egyes lakáshoz privát, növénykazettával ellátott terasz, valamint egyes lakásokhoz saját kertrész is tartozik. Az épületek tetején pedig tetőkert kapott helyet, szintén a helykihasználás, és a még zöldebb és élhetőbb környezet kialakításának jegyében.

A lakók az innovatív, modern formatervezésen felül az épületeket körülölelő ősfás kertet is élvezhetik, amely 6000 m2-en nyújt feltöltődést zöld környezetben. Ennek érdekében a tervezés során a zajvédelem kiemelt fontosságot kapott. Továbbá az épület mélygarázsában parkoló és kerékpártároló kapott helyet, ami szintén az itt lakók kényelmét szolgálja. Minden egyes lakáshoz vásárolható volt saját parkolóhely, illetve egyes lakások esetében akár két férőhely is biztosított volt. A tervezés során a környezettudatosság kiemelt szempont volt minden esetben, így az elektromos autókkal rendelkező tulajdonosok számára töltési lehetőség is rendelkezésre állt a lakóparkon belül.

Az épületek közvetlen környezete is sokszínű lehetőséget kínál. Bisztrók, éttermek és cukrászdák várnak felejthetetlen gasztroélményekkel, mozik és művelődési ház gondoskodnak a változatos kulturális programokról. A testi-lelki feltöltődésről uszodakomplexum fitnesslétesítmények valamint masszázs, spa és wellness programok gondoskodnak.

A Németvölgyi Residence népszerűségét bizonyítja, hogy már az értékesítés megkezdése előtt is óriási érdeklődést keltett a lakásvásárlók körében. A kerületben hiánypótló beruházás, műszaki színvonalban is egyedülálló a más folyamatban lévő fejlesztésekhez képest. A XII. kerület jellegéhez, a természetközeliséghez és a magas színvonalhoz egyaránt igazodik. A lokáció unikális, hiszen nagyon közel van a belváros és a tömegközlekedési csomópontok, a lakópark mégis a budai zöldövezet kiemelt részén helyezkedik el.

Adatok

Átadva
2020
Ingatlanok száma
86
Ingatlanok alapterülete
43-149 m2