Németvölgyi Residence

Korábbi projektek
Scroll Down

Németvölgyi Residence

Új otthonok a XII. kerületben

A Németvölgyi Residence egy 16.5 hektár, ősfás területű ingatlanra tervezett, 2 fázisban megvalósuló, összesen 6 épületből álló villapark. A telek felső területén elsőként megépülő 3 épület 41, míg a Németvölgyi út felé nyíló részen megvalósuló 3 épület 46 lakásnak ad helyet.

Budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, panorámával a Budai Várra. A kitűnő lokáció mellett a lakóház egy építészetileg abszolút hiánypótló beruházás, hiszen a tervező a modern elemeket, a praktikumot és szerethetőséget egyaránt szem előtt tartotta a tervezés során.

Az épületek innovatív építészeti stílusban, egyedi külső megjelenéssel emelik majd a környék patinás házainak hangulatát. A homlokzatokon megjelenő különböző színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű épületek kapnak helyet benne. Egy épületen belül nincs két egyforma lakás, és minden szint különböző alaprajzot követ. Ez a szabadabb alaprajzi formálás jól berendezhető lakások kialakítását tette lehetővé, ezzel az alkalmazott építészeti eszközzel intimebb külső terek és izgalmasabb épületek jönnek létre.

A környék közlekedési adottságai kiválóak. A Királyhágó tér és a Böszörményi út közvetlen szomszédsága egyedülálló infrastrukturális ellátottságával különlegesen sokszínű lehetőségeket kínál. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

A BAH csomópont és a Déli pályaudvar mindössze két perc alatt elérhető autóval. A tömegközlekedést előnyben részesítők több buszjárattal, a csomópontokról pedig metróval és villamossal is könnyedén eljuthatnak a város legkülönbözőbb pontjaira.

A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Konyhabútor, beépített magas minőségű konyhagépekkel is az alapfelszereltségéhez tartozik. Az energia tudatosság jegyében első osztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt alumínium nyílászárók, mennyezeti hűtés/fűtés valamint hőszivattyúk kerülnek beépítésre. Az emeletmagas üvegfalak és a külső, elektromos árnyékolás biztosítja a leendő lakók számára a rugalmasságot a saját igényeiknek megfelelő benapozottság kialakítására. Mindemellett a lakások okosotthon előkészítéssel kerülnek átadásra leendő lakóik számára.

Nem csupán a belső tereket, de a lakások közvetlen és tágabb környezetének megalkotását is a kényelem és az igényesség jellemzi. Minden egyes lakáshoz privát, növénykazettával ellátott terasz, valamint egyes lakásokhoz saját kertrész is tartozik. Az épületek tetején pedig tetőkert kap helyet, szintén a helykihasználás, és a még zöldebb és élhetőbb környezet kialakításának jegyében.

A lakók az innovatív, modern formatervezésen felül az épületeket körülölelő ősfás kertet is élvezhetik, amely 6000 m2-en nyújt feltöltődést zöld környezetben. Ennek érdekében a tervezés során a zajvédelem kiemelt fontosságot kapott. Továbbá az épület mélygarázsában parkoló és kerékpártároló kap helyet, ami szintén az itt lakók kényelmét szolgálja. Minden egyes lakáshoz vásárolható saját parkolóhely, illetve egyes lakások esetében akár két férőhely is biztosított. A tervezés során a környezettudatosság kiemelt szempont volt minden esetben, így az elektromos autókkal rendelkező tulajdonosok számára töltési lehetőség is rendelkezésre áll majd a lakóparkon belül.

Az épületek közvetlen környezete is sokszínű lehetőséget kínál. Bisztrók, éttermek és cukrászdák várnak felejthetetlen gasztroélményekkel, mozik és művelődési ház gondoskodnak a változatos kulturális programokról. A testi-lelki feltöltődésről uszodakomplexum fitnesslétesítmények valamint masszázs, spa és wellness programok gondoskodnak.

A Németvölgyi Residence népszerűségét bizonyítja, hogy már az értékesítés megkezdése előtt is óriási érdeklődést keltett a lakásvásárlók körében. A kerületben hiánypótló beruházás, műszaki színvonalban is egyedülálló a más folyamatban lévő fejlesztésekhez képest. A XII. kerület jellegéhez, a természetközeliséghez és a magas színvonalhoz egyaránt igazodik. A lokáció unikális, hiszen nagyon közel van a belváros és a tömegközlekedési csomópontok, a lakópark mégis a budai zöldövezet kiemelt részén helyezkedik el.

Adatok

Németvölgyi Residence Felső ütem

 

Várható átadás
2020. II. negyedév
Ingatlanok száma
41
Ingatlanok alapterülete
49-149 m2
Értékesítettség
98%

 

Németvölgyi Residence Alsó ütem

 

Várható átadás
2020. III. negyedév
Ingatlanok száma
46
Ingatlanok alapterülete
43-137 m2
Értékesítettség
94%