Rudolph Logisztika

Korábbi projektek
Scroll Down

Rudolph Logistik

A győri Rába Ipari Parkban elhelyezkedő, összesen mintegy 22.000 m2 alapterületű logisztikai ingatlan az A-K Építőipari Kft. kivitelezésében valósult meg 2012 őszén, a Rudolph Logistik hosszú távú bérleti szerződés alapján és igényeinek megfelelően. Az épületet a Biggeorge Property Zrt. és együttműködő befektetői 2013. nyarán vásárolták meg és működtetik jelenleg is jövedelemtermelő ingatlanbefektetésként.

A Rudolph Logistik egy csaknem 70 éves múltra visszatekintő német családi tulajdonú vállalkozás, amely elsőrban autóipari vállalatok számára kínál logisztikai szolgáltatásokat. A mintegy 40 telephelyen, összesen több, mint 5.000 főt foglalkoztató cég fő ügyfelei közé tartozik a Volkswagen Csoport, a BMW, a MINI, a Porsche, valamint a Daimler is. A társaság Győrben már csaknem 20 éve nyújt szolgáltatásokat az AUDI Hungária számára.

A Rudolph Magyarországon elsőként az érintett ingatlanban honosította meg a külföldön már jól bevált beszállítói park koncepcióját. Ennek köszönhetően az épület használói között a Rudolph albérlőiként a Thyssen, a TI Automotive és a HBPO is megtalálható.