Sasad liget 3

Korábbi projektek
Scroll Down

Sasad liget – A Te természeted!

Alig pár percre a belvárostól, a Sas-hegy lábánál: annyira természetes, amennyire csak lehet! A Sasad Liget 3. ütemét hatalmas, egybefüggő zöldterület, kiváló infrastruktúra, valamint a Tér 64 Építész Iroda által tervezett egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, és tágas terek jellemzik.  A projekt nagy sikert aratott, hiszen már minden lakás elkelt és javában zajlik az építkezés.

A természet a beruházás szerves részét képezi: a lakó területnek mindössze 25%-a kerül beépítésre, míg a fennmaradó zöldterületet parkok, előkertek, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok töltik ki.

A Sasad Liget új lakói egyszerre élvezhetik a belváros közelségét illetve zaj és forgalom hiányát. A környéken minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez szükséges: bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, szupermarket, posta. A belváros autóval mindössze pár perc, és a Keleföldi metróállomás is közel található. A metróvonal (M4) végállomása is folyamatosan fejlődik: a területet hamarosan konferenciaközpontok, iroda- és üzletházak övezik majd.

Adatok

Átadva
2018
Ingatlanok száma
212
Ingatlanok alapterülete
42-141 m2