Sasad liget 4

Korábbi projektek
Scroll Down

Sasad Liget – Meglátod és Megszereted!

A XI. kerületi Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több, mint 10 hektáros, lankás dombháton megvalósuló lakóparkfejlesztésünk nagy sikerű, harmadik üteme után a legújabb, negyedik ütem is értékesítési fázisba lépett.

A zöld parkokban bővelkedő Sasad Liget épületegyüttes népszerűségét természetközelisége mellett kiváló elhelyezkedésének is köszönheti: a belváros nemcsak a nemrég átadott 4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. Ráadásul a környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak.

A negyedik ütemben a harmadik ütemet is tervező Tér 64 Építész Iroda által tervezett 297 darab lakása 28 és 100 m2 közötti széles kínálatban elérhető. A 2,85 m-es belmagassággal, tágas terekkel, zöldre néző teraszokkal és hatalmas ablakokkal rendelkező, napfényes otthonok az új lakók igényei szerint kerülnek végső kialakításra. A hat önálló, négy- és ötszintes épületben elhelyezkedő, összesen 297 egyedi alaprajzú lakás mindegyike hő- és hangszigetelt nyílászárókkal felszerelt, emellett az energiatudatosság jegyében a melegvíz előállítás napkollektoros támogatására is nagy hangsúlyt fektettünk.

Adatok

Átadva
2019
Ingatlanok száma
297
Ingatlanok alapterülete
28-128 m2