Silverbay Residence

Aktuális projektek
Scroll Down

Silverbay Residence

 

A PROJEKTRŐL
A Silverbay Residence-ben 69 egyedi elrendezésű lakást kínálunk, 32-145 m2 közötti méretekben, a leginnovatívabb építészeti megoldásokkal, kültéri medencével és minőségi anyaghasználattal. Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, parkolás az arra a célra kialakított mélygarázsban és felszíni parkolókban biztosított. Minden lakószint megközelítését lift biztosítja a teremgarázsból.

Az épület közvetlen környezetében számtalan kikapcsolódási lehetőséget találunk, a város zajától mégis távol. Minden lakáshoz erkély tartozik, a földszinten privát kertek, a legfelső emeleten panorámás tetőteraszok emelik az otthonok értékét. A kertben kültéri medence is kialakításra kerül, így biztosítva a változatos vízparti időtöltést.

KÖZVETLENÜL A VÍZPARTON
A Silverbay Residence Siófokon, közvetlenül a vízparti sétány mellett épül, csendes, zöld környezetben, a központtól és a vitorlás kikötőtől sétatávolságra. Siófok a déli part központja. A Budapesttől 1 órányi autótávolságra fekvő város változatos kikapcsolódási lehetőségeket rejt.

Adatok

Telek méret
4787
Lakások szám
69