Projektmérnök

Pozíció:
Projektmérnök/Előkészítő mérnök

Építész-/építőmérnökként végeztél és keresed a helyed? Szeretnél gyönyörű, budapesti épületek tervezésében részt venni? Ha fontos számodra, hogy legyen kihívás a munkádban és nem riaszt el, ha testközelből kell végig követned egy építkezést, akkor a Biggeorge Holding a tökéletes választás a számodra!

Projektmérnök/Előkészítő mérnök munkakörbe keresünk új, akár frissen végzett munkatársat.

A feladatkör nagyon változatos: tapasztalatot gyűjthetsz az anyagbeszerzéstől kezdve a kiviteli munkák ellenőrzésén át a helyszínen futó munkálatok nyomon követéséig szinte mindenben.

Akire nekünk szükségünk van: egy olyan talpraesett, fejlődni vágyó, építészmérnök diplomával rendelkező új munkatárs, aki szeretné a gyakorlatban is alkalmazni az egyetemen megszerzett tudását.

Amit mi biztosítani tudunk: gyönyörű, sikeres, budapesti projektekben való részvétel egy profi csapattal, határozatlan idejű szerződéssel és versenyképes fizetéssel, szakmai mentorok támogatásával.

Pályázatod kiemelt gondossággal, bizalmasan kezeljük. Fényképes pályázati anyagod a pozíció megjelölésével az alábbi űrlap kitöltésével juttathatjod el hozzánk.