Épülő lakás
Biggeorge Property
Megépített lakás
Groundup
m2
Bérbeadó terület
Logisztika
m2
Bérbeadó terület
Üzemeltetés

Rólunk

A Biggeorge Property egy elismert, hosszú múltra visszatekintő ingatlanfejlesztő társaság, amely szenvedélyesen elkötelezett az inspiráló és minőségi életkörnyezetek létrehozása iránt.

Egyedülálló tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk az ingatlanfejlesztés, kivitelezés, bérbeadás és befektetés területein. Küldetésünk, hogy a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületeket alkossunk, a legmagasabb minőségi és fenntarthatósági szempontok betartásával, legyen szó lakóingatlanról, irodaházról, üzlethelyiségről, ipari vagy logisztikai fejlesztésről. Hiszünk abban, hogy az épített környezetnek pozitív hatása van az emberek életminőségére és a környezetre is.

Szakértő csapatunk minden fejlesztést egyedinek tekint és figyelembe véve a tervezés, a funkcionalitás és az esztétika összhangját olyan ingatlanokat hozunk létre, amelyek a jövőben is megállják a helyüket. Ügyfeleink elvárásainak és igényeinek figyelembevételével dolgozunk, hogy valódi otthonokat és innovatív üzleti tereket hozzunk létre.

Tudjon meg többet

Tevékenységeink

Innovatív, dinamikus szemlélet. Alapos és sokirányú szakértelem.

Ingatlanfejlesztés
Ingatlanfejlesztés
Új épületeket álmodunk és valósítunk meg. Ipari és logisztikai ingatlanok, szállodák, valamint lakó- és irodaépületek fejlesztésében egyaránt tapasztaltak vagyunk. A hatékony koncepciók kidolgozása mellett erősségünk a kreatív pénzügyi struktúrák és finanszírozás felállítása.
Kivitelezés
Kivitelezés
A Biggeorge Property legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása, ezért 2017-ben létrehoztuk a kivitelezéssel foglalkozó leányvállalatunkat, a GroundUp-ot. Küldetésünk, hogy partnereink számára nemzetközi viszonylatban is kimagasló minőségben nyújthassunk teljes körű, professzionális magasépítési kivitelezési megoldásokat.
Alapkezelés
Alapkezelés
Célunk, hogy tudásunkat ügyfeleink vagyonának gyarapítására hasznosítsuk. Ingatlanpiaci tapasztalatunkra alapozva elsősorban intézményi partnereink számára kínálunk ingatlanbefektetési termékeket.
Vagyonkezelés
Vagyonkezelés
Kiemelt célkitűzésünk a fejlesztett és vásárolt épületeink értékének megóvása, valamint kifejezett növelése. Bérlőinkkel és partnereinkkel egyaránt tartós, hosszú távú kapcsolatokat építünk a kölcsönös elégedettség értékteremtő erejére alapozva.

Aktuális fejlesztéseink

Tapasztalat, piacismeret, kreativitás.

Cégcsoportunk

Komplex szolgáltatásnyújtás tapasztalt szakértőink segítségével.

Egyedülálló tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk az ingatlanfejlesztés, kivitelezés, bérbeadás és befektetés területein. Küldetésünk, hogy Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalataként az otthonra vágyó lakossági ügyfeleknek és az üzleti céljaihoz ingatlant kereső cégek számára személyre szabottan, innovatív megoldásokkal, értékteremtő és versenytársainktól megkülönböztethető módon nyújtsunk kimagasló, komplex szolgáltatást.

Nívó díjas fejlesztő

A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője.

Partnereink

Partnereink tudása az eredményességünk alapja

Kereskedelmi és Hitelbank
GRÁNIT Bank
Oberbank
Raiffeisen Bank
Óbuda Group
3H Építésziroda
ZDA-Zoboki Építésziroda Kft.
CÉH
Modelart
OK2 Építész Iroda
Tér 64 Stúdió Kft.

Kapcsolat

Írjon üzenetet!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Biggeorge Property

Bécsi Corner Irodaház

H-1023 Budapest, Lajos u. 28-32.

Tel: +36 1 225 2525