Rólunk

A Biggeorge Property egy elismert, hosszú múltra visszatekintő ingatlanfejlesztő társaság, amely szenvedélyesen elkötelezett az inspiráló és minőségi életkörnyezetek létrehozása iránt.

Cégünk tevékenysége lakóingatlan-fejlesztésekre, ipari és logisztikai ingatlanokra, valamint szállodákra egyaránt kiterjed.

Társaságunk az elmúlt években a telekfejlesztések és a speciális, infrastruktúra jellegű fejlesztések megvalósításának területén is jelentős tapasztalatra tett szert.

Minden új projekt a jó ötletek felkutatásával indul. Ezt követően cégünk előkészíti és lebonyolítja a fejlesztéseket, amelyekhez pénzpiaci kapcsolataink biztosítanak stabil anyagi hátteret.
A Biggeorge Property Nyrt. jelenleg 158 milliárd forintot is meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel felkészült és kiváló pénzügyi és ingatlanszakértői közreműködéssel.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünknek köszönhetően emberek ezrei számára válik még kellemesebbé a mindennapi élettér.

Tevékenységeink

Innovatív, dinamikus szemlélet. Alapos és sokirányú szakértelem.

Ingatlanfejlesztés
Ingatlanfejlesztés
Új épületeket álmodunk és valósítunk meg. Ipari és logisztikai ingatlanok, szállodák, valamint lakó- és irodaépületek fejlesztésében egyaránt tapasztaltak vagyunk. A hatékony koncepciók kidolgozása mellett erősségünk a kreatív pénzügyi struktúrák és finanszírozás felállítása.
Kivitelezés
Kivitelezés
A Biggeorge Property legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása, ezért 2017-ben létrehoztuk a kivitelezéssel foglalkozó leányvállalatunkat, a GroundUp-ot. Küldetésünk, hogy partnereink számára nemzetközi viszonylatban is kimagasló minőségben nyújthassunk teljes körű, professzionális magasépítési kivitelezési megoldásokat.
Alapkezelés
Alapkezelés
Célunk, hogy tudásunkat ügyfeleink vagyonának gyarapítására hasznosítsuk. Ingatlanpiaci tapasztalatunkra alapozva elsősorban intézményi partnereink számára kínálunk ingatlanbefektetési termékeket.
Vagyonkezelés
Vagyonkezelés
Kiemelt célkitűzésünk a fejlesztett és vásárolt épületeink értékének megóvása, valamint kifejezett növelése. Bérlőinkkel és partnereinkkel egyaránt tartós, hosszú távú kapcsolatokat építünk a kölcsönös elégedettség értékteremtő erejére alapozva.

Értékeink

Színvonalas, értékteremtő, energiahatékony épületek
Ügyfélközpontú gondolkodás
Kreativitás, innováció és fenntarthatóság
Kiváló szakmai felkészültség
Elkötelezett, tulajdonosi szemléletű hozzáállás
Lelkiismeretesség és proaktivitás

Nívó díjas fejlesztő

A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője.

Partnereink

Partnereink tudása az eredményességünk alapja

Kereskedelmi és Hitelbank
GRÁNIT Bank
Oberbank
Raiffeisen Bank
Óbuda Group
3H Építésziroda
ZDA-Zoboki Építésziroda Kft.
CÉH
Modelart
OK2 Építész Iroda
Tér 64 Stúdió Kft.