Leányvállalataink

Egyedülálló tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk az ingatlanfejlesztés, kivitelezés és befektetés területein. Küldetésünk, hogy a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületeket alkossunk a legmagasabb minőségi és fenntarthatósági szempontok betartásával.

Biggeorge Otthonok

Biggeorge Otthonok

A hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjeként a Biggeorge Property legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása. A végeredmény pedig minden esetben professzionális és emberközeli szemléletet mutat.

Aktuális lakóingatlan fejlesztéseink közé tartozik Budapesten a 3. kerületben, az óbudai Duna-parton épülő Waterfront City, a 9. kerületben, a Mester utcában épülő Spirit Residence, a 13. kerületben, a Szabolcs utcában épülő Westside Garden. A Balatonon, vízparti környezetben két új lakóingatlan fejlesztésünk épül, Siófokon a Silverbay Residence és a Szemesbay Resort Balatonszemesen.

Logstar

Logstar

A LogStar a Biggeorge Property logisztikai fejlesztésekért és üzemeltetéséért felelős üzletága, amelyet a közelmúltban hoztunk létre önálló divízióként.

Jelenlegi logisztikai fejlesztéseink közé tartozik a LogStar Park Budapest Városkapu, amely Budapest 15. kerületében található, a LogStar Park West Gate, amely Budapest közigazgatási határától 6 km távolságra, Törökbálinton található az M0-M1-M7 autópályák által közrezárt területen. Továbbá a LogStar Park Fehérvár, amely Székesfehérvár mellett, a városközponttól 5 km-re, Szabadbattyán településen található.

Biggeorge Alapkezelő

Biggeorge Alapkezelő

A Biggeorge Property tagjaként működő Biggeorge Alapkezelő Zrt. a magán és az intézményi befektetők részére nyújt ingatlanhoz kapcsolódó befektetési lehetőségeket.

Az ország egyik legsikeresebb integrált ingatlanfejlesztőjeként az anyacég Biggeorge Holding stratégiája a dinamikus fejlődésen alapul mind az ingatlan, mind pedig a pénzügyi szolgáltatások területén. Ez a dinamizmus és innovatív szemléletmód jellemzi a Biggeorge Alapkezelő Zrt. tevékenységeit is.

Urbanrent

Urbanrent

Az UrbanRent a Biggeorge Holding cégcsoportjának tagjaként több mint húszéves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik az ingatlan-bérbeadás és üzemeltetés területén.

Amennyiben befektetés céljából vásárol lakást a Biggeorge Property kínálatából, az UrbanRent teljes körű szolgáltatást nyújt Önnek az állapotfelméréstől egészen a komplett üzemeltetésig.

GroundUp

GroundUp

2017-ben létrehoztuk a kivitelezéssel foglalkozó leányvállalatunkat, a GroundUp-ot. Küldetésünk, hogy partnereink számára nemzetközi viszonylatban is kimagasló minőségben nyújthassunk teljes körű, professzionális magasépítési kivitelezési megoldásokat.

A GroundUp munkatársai szaktudásuk legjavát felhasználva, kitartó dinamizmussal folyamatosan keresik azokat a megoldásokat, amelyekkel a hozzájuk kerülő építészeti terveket valósággá változtathatják. Törekvésünk, hogy az általunk épített lakóingatlanok életre szóló otthonként és értékálló befektetésként is egyedülálló választást jelenthessenek. Trendek egyszerű követése helyett szeretnénk új, jövőbe mutató perspektívát kínálni egy igényes, design-, minőség- és környezettudatos közösség számára.

Biggeorge REIT

Biggeorge REIT

A Biggeorge Property tagjaként működő Biggeorge Reit fő tevékenysége a saját tulajdonú ingatlanok adásvétele mellett az ingatlankezelés és vagyonkezelés.

Azzal a céllal hoztuk létre Társaságunkat, hogy a cégcsoport szakmai tapasztalatát, piaci jelenlétét és a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokra (SZIT) vonatkozó kedvező szabályozás előnyeit kiaknázva, kedvező hozamot biztosító ingatlanbefektetési konstrukciót hozzunk létre a Biggeorge Propertyhez tartozó Biggeorge Alapkezelő Zrt. által kezelt ingatlanbefektetési alapok mellett.