Bécsi Corner

Korábbi projektek
Scroll Down

Bécsi Corner

Cégünk óbudai irodafejlesztése, a Bécsi Corner a régi korok hangulatát a modern technika vívmányaival kombinálja. A kerületben nemcsak a római korban, de azt követően is igazán egyedi hangulatú épületek emelkedtek, köztük például a XVIII. századi, barokk homlokzatú serfőzőház, vagy szomszédja, a XIX. századi, klasszicista stílusú iskola. A XXI. századdal együtt pedig a kreatív, hatékony munkavégzésre alkalmas környezet ideje is elérkezett – az irodák, éttermek és a belső kert egysége ehhez teremt ideális feltételeket.

A 2009 derekán befejeződött építkezés és átalakítás során mintegy 7.300 m2, a legmagasabb műszaki igényeket is kielégítő iroda, valamint közel 3.000 m2 vendéglátó és kereskedelmi terület épült fel. A védett műemléki épületek homlokzatainak és főbb stílusjegyeinek maradandó értékként való megőrzése mellett a kor elvárásaihoz igazodó belső kialakítást, valamint a magas színvonalú gépészeti technológiák testreszabhatóságot biztosító szempontjait is szem előtt tartottuk. A tulajdonos és az üzemeltető egyaránt kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos technológiák és eljárások alkalmazására, valamint az épület műszaki tartalmának fenntartására, folyamatos korszerűsítésére.

Az épületegyüttes legmarkánsabb tagja a múlt századi iskolaépület, amely klasszicista homlokzatával az egész tér látképét erőteljesen meghatározza. Mögötte, a Bécsi út felőli oldalon bújik meg a háromszázéves, kétemeletes barokk Serház, amely a restaurálási munkálatoknak köszönhetően végre ismét hajdani fényében pompázik. Mellette egészen a Sajka utcáig hagyományos, földszintes óbudai házak állnak, amelyek az irodaház átépülésével együtt szintén megújultak. A küllemében a régebbi épületek vezérvonalaihoz igazodó új irodaszárny a Lajos utca Sajka utca felőli oldalán épül meg. A házakkal körbevett területen a huszadik század fordulójának Óbudáját idéző belső tér kínál kiváló kikapcsolódási lehetőséget a pihenésre vágyóknak.

A fejlesztés sikerét igazolja, hogy számos jelentős hazai és nemzetközi vállalkozás választotta székhelyéül. Így irodabérlőink között megtalálható az Audi Hungária, Biggeorge Holding, az Otthon Centrum és a LEGO, míg kereskedelmi és vendéglátó egységeink jelenleg a Budapest Bank, a Drogerie Markt, a Vapiano és a Chef Parade használatában állnak.

A Bécsi Corner 2010-ben a XII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség különdíját, 2011-ben a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán pedig első helyezést ért el műemléki kategóriában.

Irodabérlettel kapcsolatos részletekért kérjük látogasson el a www.becsicorner.hu weboldalra!

 

 

Irodabérlőink: Audi Hungária, Biggeorge Holding, Chefparade, LEGO, Otthon Centrum, Vapiano.