Pauler Corner Irodaház

Kiadó ingatlanok
Pauler Corner Irodaház
1013 Budapest, Roham utca 5, / Pauler utca 6.

Az irodaház Budapest I. kerületében található Krisztinavárosban, a Vérmező szomszédságában, a Pauler és Roham utcák sarkán, a Pauler utca 6. szám alatt. Az ingatlan környezete vegyes beépítésű, újszerű és régebbi építésű épületek is láthatóak a területen, melyek jellemzően vegyesen iroda és lakó funkciót töltenek be. A földszinteken vendéglátó egységek és üzletek működnek.
Az utcakép rendezett, a környék kedvelt, a tömböt két irányból parkok határolják. Közel van a Várnegyed, a Déli pályaudvar.

Az épület -3 szint + földszint + 3 emelet + tetőtér szintekkel létesült, átadása 2008-ban történt. Saroképület, kis belső udvarral. Az irodaház bejárata a Pauler utca felől kialakított. A Roham utcai fronton vendéglátóegység működik. A további szinteken irodák lettek kialakítva. Az iroda szintek jellemzően két részre osztottak, a részek külön teakonyhával és mosdókkal rendelkeznek.
A pinceszinten összesen 39 db parkolóhely kialakított, a szintek megközelítése gépkocsival, autólift segítségével történik. A gyalogos közlekedésre központi lépcsőház és egy lift szolgál.

Ajánlatkérés