Kivitelezőknek

Legyen Ön is a Partnerünk!

Referencia

A Biggeorge Property Nyrt. Magyarország egyik piacvezető, 100 %-ban magyar magántulajdonban álló ingatlanfejlesztő cége, a Biggeorge Holding tagja. Eddigi tevékenységünk során több mint 265.000 m2 lakó-, iroda-, és logisztikai projektet valósítottunk meg kivitelező partnereink támogatásával.

Stratégiai partnerség

Kivitelező partnereinkre stratégiai partnerként tekintünk, legyen szó akár több tízmilliárd forint forgalommal rendelkező generál kivitelezőről, vagy néhány tízmillió forint forgalmú szakági kivitelezőről. A stratégiai partnerség alapja a kölcsönös bizalom, melynek alapja vállalkozó részéről a pontos és megfelelő minőségű munka, megrendelői oldalról a korrekt és gyors pénzügyi elszámolás. Cégcsoportunk komplex tevékenysége révén kisebb partnereink munkáját szükség esetén egyéb módon is támogatni tudjuk kedvezményes hitelekkel, gépek biztosításával, munkásszállással, étkeztetéssel, heti elszámolással.

Növekedés

A következő néhány évben megvalósuló projektjeinkben több mint 465.000 m2 megépítését tervezzük, főként Budapesten, ezért partneri körünket jelentősen bővíteni kívánjuk.

Keresünk:

  • szakági kivitelező cégeket minimum 5 fő saját létszámmal
  • szakági fővállalkozó cégeket
  • generál kivitelező partnereket

A közeli jövőben elsősorban lakó- és szállodaprojektek megvalósítását tervezzük, de folyamatosan vizsgálunk iroda- és logisztikai projekteket is, így az ilyen típusú fejlesztések megvalósításában érdekelt partnereket is keresünk.

Legyen Ön is a Partnerünk!

Dolgozzunk együtt!

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ft
Kapcsolt vállalkozásokkal együtt.
Vállalkozás típusa*
Egyszerre több típust is kiválaszthat.
Egyszerre több tevékenységet és altevékenységet is kiválaszthat. A tevékenységek teljes listájához kérjük görgessen lejjebb és kattintson a kívánt tevékenység kiválasztásához. Kattintás után az Ön által kijelölt tevékenységeket kék színnel jelöli a rendszer.
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.