Lakóingatlan fejlesztéseink

Lakóingatlan fejlesztéseink Budapest és a Balaton déli partjának frekventált helyszínein találhatóak. Tekintse meg korábbi, aktuális és tervezett fejlesztéseinket.

Szemesbay Resort

Szemesbay Resort

A Szemesbay Resort Balatonszemesen, közvetlenül a kikötő mellett, a vízparton épül csendes, zöld környezetben, a központtól sétatávolságra. A Szemesbay Resortban 153 lakást kínálunk, 33-107 m2 közötti méretekben, melyek a leginnovatívabb építészeti megoldásokkal és prémium anyaghasználattal készülnek.

A lakók minőségi és exkluzív időtöltését kültéri medence, szauna és jacuzzi biztosítja. Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, parkolás az arra a célra kialakított mélygarázsban lehetséges. Minden lakószint megközelíthető lifttel a teremgarázsból. A két épületben megvalósuló Szemesbay Resort lakásainak nagy része örökpanorámás kilátással rendelkezik a Balatonra, és amellett, hogy a hangulatos belső kertre néz, szinte minden lakástípus a csendes Kikötő utcára néző, illetve a part felé néző homlokzattal is rendelkezik.

Silverbay Residence

Silverbay Residence

A Silverbay Residence Siófokon, a Deák Ferenc sétányon, közvetlenül vízparti elhelyezkedéssel épül. 69 egyedi elrendezésű lakást kínálunk, 32-145 m2 közötti méretekben, a leginnovatívabb építészeti megoldásokkal, kültéri medencével és minőségi anyaghasználattal.

Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, parkolás az arra a célra kialakított mélygarázsban biztosított. Minden lakószint megközelíthető lifttel a teremgarázsból. Az épület közvetlen környezetében számtalan kikapcsolódási lehetőséget találunk, a város zajától mégis távol. Minden lakáshoz erkély tartozik, a földszinten privát kertek, a legfelső emeleten panorámás tetőteraszok emelik az otthonok értékét. A kertben kültéri medence is kialakításra kerül, így biztosítva a változatos vízparti időtöltést. Siófok a déli part központja. A Budapesttől egy órányi autótávolságra fekvő város változatos kikapcsolódási lehetőségeket rejt.

Spirit Residence

Spirit Residence

A Spirit Residence Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének népszerű pontján, a Mester utca és az Ipar utca közötti területen épült a 9. kerületben. Összesen 210 lakás épült 27 m2-es stúdiólakástól egészen a 99 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig.

A Spirit Residence a kényelmes, minőségi otthonok kialakítása mellett, minimál épület megjelenéssel, egyéb szempontokat is szem előtt tartva épült: a földszinten üzlethelyiségeket és irodafunkcióra is alkalmas helyiségeket alakítunk ki. Az épületek egy belső udvart ölelnek körül, amely felé kertkapcsolatos lakások is épültek. Parkolási lehetőséget a kétszintes teremgarázs biztosít. A felső emeleti lakások mindegyikéhez nagy terasz kapcsolódik.

Westside Garden

Westside Garden

A Westside Gardenben 159 lakást kínálunk, 33-95 m2 közötti méretekben. Minden lakás teraszos kialakítással valósult meg. A földszinten üzlethelyiségek és kertkapcsolatos lakások találhatók.

A teremgarázsban parkolókat és tárolókat alakítottunk ki, minden lakószint megközelítését lift biztosítja a teremgarázsból. A két épületben megvalósuló Westside Garden lakásainak nagy része a hangulatos belső kertre néz és szinte minden lakástípus a csendes Lőportár utcára néző, vagy a Szabolcs utca felé néző homlokzattal is rendelkezik. Közel a belvároshoz, a Margit-szigethez a Városliget szomszédságában, a megújuló Ferdinánd-negyedben, a Szabolcs utca és Lőportár köz által határolt területen építtettük fel a Westside Garden lakásait.

Árnyas 40 Villa Suites

Árnyas 40 Villa Suites

A nagysikerű Németvölgyi Residence után újabb XII. kerületi fejlesztésünk épül a környéken, az Árnyas 40 Villa Suites. A két hektáros területen 6 db négyemeletes villaépület épül.

Az Árnyas út és a Budakeszi út kereszteződésében fekvő telken összesen 102 prémium minőségű lakást építünk, melyekből lélegzetelállító panoráma nyílik a városra és a budai hegyekre. Egyedülálló elhelyezkedése révén biztosítja a mindennapok kényelmét. A környéken elhelyezkedő, iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok színvonalas szolgáltatásokat kínálnak az itt élőknek.

A terület jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, a közlekedési csomópontok 10-15 perc alatt elérhetőek.

Újbuda Garden

Újbuda Garden

A XI. kerületi Hauszmann Alajos utcában, az Újbuda Gardenben 366 változatos alaprajzú lakást tervezünk.

Újbuda közkedvelt területén megvalósuló ingatlanfejlesztésünkben változatos méretű lakásokat, tárolókat és pincei beállókat kínálunk a parkosított környezetben megvalósuló fejlesztésünkkel. A lakóépület mellett, elkülönítve, egy, a fiatalok, diákok számára ideális, kisebb lakóegységeket is magában foglaló épületet is megvalósítunk.

Az BME és az ELTE egyetemi campus területe, továbbá a belváros is könnyen megközelíthető, mivel számos busz és villamos megálló is elérhető 2 perces sétatávolságban. Az Újbuda Garden-től 3 perc gyalogos távolságra található a kikapcsolódást biztosító Kopaszi-gát, továbbá számos bevásárlási lehetőség is.

Béke Garden

Béke Garden

A 88 lakásos épület innovatív építészeti megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal várja új lakóit. A projekt célja, hogy egy egyszerre modern és szerethető, minden generáció számára élhető életteret teremtsen.

A folyamatosan megújuló XIII. kerületben, a Béke tértől pár percre, az Üteg utca és Szegedi sarkán épül a Béke Garden lakóház. Az épület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető a főbb közlekedési csomópontoktól, belvárosból, akár tömegközlekedéssel, akár gyalog, vagy gépkocsival.

A környék infrastrukturális ellátottsága a Béke tér és a Váci út közelségének köszönhetően kiváló. A Váci úti irodafolyosó és a Róbert Károly körút közelsége okán a terület bérbeadhatósága remek. Sétatávolságra található számos üzlet, óvoda és iskola, egészségügyi intézmény. Sétára, kikapcsolódásra vagy sportolásra az ott élőket a rövid idő alatt elérhető Margit-sziget és Városliget várja. Az Árpád-hídon keresztül a budai oldal 15 perc alatt elérhető.

Westside Grand

Westside Grand

A Westside Grand I-II. a Biggeorge Property Westside fejlesztés sorozatának - a Westside Residence és a Westside Gardent követően - legújabb tagja.

Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének központi területén, a XIII. kerületben, a Városligettől és a megújuló Nyugati pályaudvartól sétatávolságra épül. A Nyugati pályaudvar környéke az elkövetkezendő években szinte teljesen megújul, a XIII. kerületben elhelyezkedő Szabolcs utcában, illetve közvetlen környezetében számos új építésű ingatlan épült, melyek jelentős értéknövekedést kínálnak a környéken ingatlant vásárlóknak. A több ütemben megvalósuló lakóingatlanfejlesztések hatalmas zöld parkot ölelnek körül, így a lakók akár az erkélyen ülve is élvezhetik a csendet, nyugalmat és zöld környezetet egy központi, belvárosi környezetben is.

Campus Residence

Campus Residence

A Campus Residence Budapest 11. kerületében a Szerémi és a Budafoki út által határolt területen, a Barázda utcában fog megépülni. A 240 lakóegységet magában foglaló fejlesztés Újbuda megújuló környezetében, a Duna-parttól karnyújtásnyira található. Legújabb ingatlanfejlesztésünkben változatos méretű lakásokat, tárolókat és gépkocsi beállókat kínálunk. A területen, a lakóépület mellett egy, a fiatalok számára ideális, kisebb lakóegységet magában foglaló épületet is megvalósítunk.

A Campus Residencetől kerékpárral néhány perc alatt különböző parkos zöldterületek és a Kopaszi-gát is könnyen elérhető. Továbbá számos gasztronómiai és bevásárlási lehetőség is megtalálható a közelben. Kiváló választás azoknak, akik közel a természethez és a vízparthoz, de mégis frekventált, jó infrastruktúrával rendelkező területen szeretnének élni a fővárosban.

Lipót Garden

Lipót Garden

A Biggeorge Property legújabb 13. kerületi fejlesztésében, a Lipót Gardenben 228 energiahatékony otthon épül majd. A népszerű Újlipótváros szívében, nagypolgári környezetben a Hegedűs Gyula, Visegrádi, Victor Hugo és a Thurzó utcák által határolt területen megvalósuló, a helyszín jegyeit tükröző épületünkben üzleteket, lakásokat, tárolókat és gépkocsi beállókat kínálunk.

A számos szolgáltatást nyújtó és bevásárlási lehetőséget biztosító üzletek mellett a Margit-sziget tíz perc, míg a Westend bevásárlóközpont öt perc kerékpáros távolságban található.

Óbuda Garden

Óbuda Garden

Az Óbuda Garden Budapest 3. kerületének megújuló részén, a Vörösvári út és a Bécsi út találkozásánál épül. A lakóingatlan 280 változatos méretű és elrendezésű lakást kínál Óbuda frekventált részén. Az épület hiánypótló fejlesztés lesz a környéken. A lakások nagy része belső kertre, vagy a csendes Hunor utcára néz. A Vörösvári út felé néző lakásokból a budai hegyek panorámája csodálható.

A Hunor utca és vonzáskörzete hangulatát a nagyrészt újszerű épületek határozzák meg. Az ingatlanok közvetlen közelében számos kötöttpályás tömegközlekedési eszköz végállomása található, így könnyen megközelíthető a nyüzsgő belváros és annak minden lehetősége, legyen szó kultúráról, kikapcsolódásról vagy gasztronómiáról. A természet és a vízpart kedvelői pedig gyorsan elérhetik a Margit-szigetet, az Óbudai-szigetet és a Duna-partot is.

A lakóingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően autóval Szentendre és más környező települések is pillanatok alatt elérhetők, ha valaki szeretne kiszakadni a fővárosi forgatagból. Emellett bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok és parkok is megtalálhatóak az Óbuda Garden közelében. Az elhelyezkedés mind saját célra, mind befektetésre kiváló választást jelent.

Garibaldi Residence

Garibaldi Residence

A Garibaldi Residence luxusingatlan Budapest pénzügyi negyedének szívében helyezkedik el, a Parlament és a Duna-part szomszédságában. A kiváló megközelíthetőséget a 2-es metró, valamint az épület közvetlen közelében megtalálható busz- és villamosvonalak biztosítják.

A Biggeorge Property City Collection sorozatának első tagja a teljes körű átalakítási és felújítási munkálatok befejezése után 2009-ben került átadásra. Az eredetileg bankszékháznak tervezett épület a környező házakkal egyidőben, 1904-ben készült Hubert József tervei alapján. A felújított szintek és a ráépített emeletek egyszerre hordozzák magukon a régmúlt és a kortárs idők építészetének stílusjegyeit. A Garibaldi Residence megújult épületében 37 luxusingatlan került kialakításra, míg a földszinten és a pinceszinten üzletek találhatók. Az épületben valamennyi egységet értékesítettük.

Sasad Liget 1

Sasad Liget 1

A cég nagyszabású, több ütemben megvalósuló lakófejlesztést indított a 11. kerületi Beregszász úton. A fejlesztő és a tervező, Zoboki Gábor szándéka és a terület beépítettségi aránya lehetővé tette, hogy a környező családi házas utcákhoz alkalmazkodva a kertvárosi jelleg megőrzése az új épületek, közterek kialakításakor is megmaradjon.

A Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát – Sasad – kertvárosi lakóövezetében, a Beregszász, a Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 13 hektáros területen valósult meg a beruházás első üteme. A lakóházak között hatalmas, mintegy 3500 négyzetméteres park áll a lakók rendelkezésére. Az öt különálló épületben összesen 215 lakás került kialakításra.

Sasad Liget 2

Sasad Liget 2

A cég nagyszabású, több ütemben megvalósuló lakófejlesztést indított a 11. kerületi Beregszász úton. A fejlesztő és a tervező, Zoboki Gábor szándéka és a terület beépítettségi aránya lehetővé tette, hogy a környező családi házas utcákhoz alkalmazkodva a kertvárosi jelleg megőrzése az új épületek, közterek kialakításakor is megmaradjon.

A közel 13 hektáros terület szín és formavilágát tekintve a megújulás volt a vezérelv, ezért olyan beépítési tervet alakítottunk ki, amely a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodik a környezet adottságaihoz.

Sasad Liget 3

Sasad Liget 3

Alig pár percre a belvárostól, a Sas-hegy lábánál: annyira természetes, amennyire csak lehet! A Sasad Liget 3. ütemét hatalmas, egybefüggő zöldterület, kiváló infrastruktúra, valamint a Tér 64 Építész Iroda által tervezett egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások és tágas terek jellemzik.

A természet a beruházás szerves részét képezi: a lakóterületnek mindössze 25%-át építjük be, míg a fennmaradó zöldterületet parkok, előkertek, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok töltik ki. A Sasad Liget új lakói egyszerre élvezhetik a belváros közelségét, illetve a zaj és a forgalom hiányát. A környéken minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez szükséges: bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, szupermarket, posta. A belváros autóval mindössze pár perc, és a Kelenföldi metróállomás is közel található. Az M4-es metróvonal végállomása is folyamatosan fejlődik: a területet hamarosan konferenciaközpontok, iroda- és üzletházak övezik majd.

Sasad Liget 4

Sasad Liget 4

A zöld parkokban bővelkedő Sasad Liget épületegyüttes népszerűségét természetközelisége mellett kiváló elhelyezkedésének is köszönheti: a belváros nemcsak a nemrég átadott M4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. Ráadásul a környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, valamint orvosi rendelők is találhatók.

A 4. ütemben a 3. ütemet is tervező Tér 64 Építész Iroda által tervezett 297 darab lakása 28 és 100 m2 közötti széles kínálatban volt elérhető. A 2,85 m-es belmagassággal, tágas terekkel, zöldre néző teraszokkal és hatalmas ablakokkal rendelkező napfényes otthonokat véglegesen az új lakók igényei szerint alakítottuk ki. A hat önálló, négy és ötszintes épületben elhelyezkedő, összesen 297 egyedi alaprajzú lakás mindegyike hő- és hangszigetelt nyílászárókkal felszerelt, emellett az energiatudatosság jegyében a melegvíz előállítás napkollektoros támogatására is nagy hangsúlyt fektettünk.

Sasad Liget 5

Sasad Liget 5

Az igényes és változatos építészeti megoldások, a nagy belmagasság és a magas minőségű műszaki tartalom mellett a Sasad Liget Lakópark népszerűséget természetközeliségének, valamint kiváló elhelyezkedésének is köszönheti.

A belváros nemcsak a nemrég átadott M4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. Tíz perces sétán belül megközelíthető az 53-as, a 8-as, a 139-es, valamint a 239-es busz megállója, amelyekkel a budai és pesti oldal főbb csomópontjai is könnyen megközelíthetők. Mindezek melett a környék infrastruktúrális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, valamint orvosi rendelők is találhatók.

Sasad Liget 6

Sasad Liget 6

A nagy sikerű korábbi ütemek után megépült a Sasad Liget 6 is, egyben a sorozat befejező üteme. 75 % zöld terület, 25 % beépítettség. A területen hat épületben összesen 186 lakás épült, valamint hat üzlethelyiséget is kialakítottunk a lakók igényeinek maximális kiszolgálása érdekében.

A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően a belváros tömegközlekedéssel is néhány perc alatt elérhető az M4-es metró vagy a 8, 53, 139, illetve 239-es autóbuszok egyikével. Autóval pedig öt perc alatt elérhető az M1-M7-es autópálya elágazás.

Broadway Residence

Broadway Residence

A hatszintes, lifttel felszerelt társasházban 57 lakást adtunk át, amelyek 28 és 110 m2 közötti méretben valósultak meg. A belvárosi autós létet a lakásokhoz tartozó gépkocsibeállók segítik, amelyeket az alsó szinten lévő parkolószinten alakítottunk ki.

A terület a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol a történelem és az innováció találkozása különleges, semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot kölcsönöz a városrésznek. A Broadway Residence-től karnyújtásnyira található színházak és múzeumok, a „pesti Broadway” igényes mulatói, a Liszt Ferenc tér elegáns vendéglői, a turisták és helybeliek körében egyaránt rendkívül népszerű Gozsdu Udvar, a nemzetközi hírű romkocsmák, az új, zeneileg is sokszínű szórakozóhelyek, valamint a környék modern éttermei, a hagyományos és házias kifőzdék, a Kiskörúton pedig a gyorséttermek széles választéka is mind hozzájárulnak ehhez.

Dagály Residence

Dagály Residence

A 13. kerület frekventált részén, a Dagály utca és a Karikás Frigyes utca sarkán épült meg a Biggeorge Property Nyrt. által fejlesztett Dagály Residence társasház.

A Dagály Residence remek közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, az utcát nem zavarja a Váci úti forgalom, azonban a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig öt perc sétával megközelíthető. Mindezek mellett a lakóépület kiváló lokációja révén rengeteg lehetőséget biztosít a szabadidő pihentető eltöltéséhez is. Kivételes élmények várják a természetes környezetre vágyókat: A Duna-part mindössze öt perc séta, szintén elérhető távolságban található a Margit-sziget természetes zöld területeivel és egyedülálló szabadidős programjaival. Az aktív pihenést kedvelők pedig a tíz percre található, a 2017- ben megrendezett víz világbajnokságra épült Dagály Úszókomplexumban frissülhetnek fel. A környék ellátottsága kiváló, így nem kell aggódniuk azoknak sem, akik a munkából későn hazatérve szeretnék napi ügyeiket intézni. Óvoda, iskola, gyógyszertár, fitness terem, éttermek, bevásárlóközpontok elérhető közelségben találhatók.

A Dagály Residence tömegközlekedés szempontjából is kitüntetett helyzetben van: öt perces sétával megközelíthető az M3-as metró, az 1-es villamos, a 9-es, 26-os, 32-es, 34-es, 106-os és 115-ös buszok megállói. A lakásokhoz tartozó teraszok és egyedi belső kertek is segítik az otthonok nyugodt környezetének megteremtését. A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas teremgarázs biztosítja.

A kínálatban szerepelt 140 otthon közül mindenki megtalálta az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Diákoknak kitűnő választás volt a stúdióapartmanjaink, pároknak pedig az egy hálószobás, amerikai konyhás lakásaink. Kisgyermekes családok a két-három szobás változatot választották otthonaiknak, ahol mind a szülők, mind a gyerekek könnyen kialakíthatták saját életterüket. Az egyedi életérzést keresők a felső szinten kialakított nagy teraszos lakásaink közül választhatták ki a számukra ideális otthont.

Emerald Residence

Emerald Residence

Az Emerald Residence Budapest szívében, az 5. kerületi Petőfi Sándor utcában megépült lakóház és boutique hotel.

Az Emerald Residence több mint lakóépület: egy újonnan épült, egyedi boutique hotellel együtt megvalósult komplexum, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről. Az Emerald Residence olyan beruházás, amely mind a lokációt, mind a kivitelezési minőséget tekintve páratlan. Olyan egyedüli kategóriát teremt a fővárosi és főként a belvárosi piacon, amely a legigényesebb közönség szükségleteit is képes kielégíteni. Nemcsak a hazai, hanem Európából és a tengerentúlról is jelentős az érdeklődés a beruházás iránt, ami a Financial Times érdeklődését is felkeltette. Az egyedülálló belsőépítészeti megoldások, a kiterjedt szállodai szolgáltatások, valamint az unikális lokáció különböztetik meg a projektet minden egyéb eddigi fejlesztéstől. Az épület elkészültével nemcsak a templom környezete, hanem a Szervita tér is megújult. A kávézókkal, üzletekkel díszített belső passzázs lehetővé teszi a templom körbejárhatóságát, ezzel élményt adva a járókelők, látogatók számára.

Az építészeti koncepció szintén figyelemre méltó: az elsődleges szempont a tervezés során az volt, hogy a tér harmonikus beépítése ne sérüljön, mindezt időtálló építészeti megoldásokkal kivitelezve. Az elgondolás tiszteletben tartja a templom elsőbbségét, építkezik a múlt örökségére, és a két épület közötti üvegfallal azt üzeni, hogy a régi és az új, a múlt és a jövő harmonikusan összekapcsolódik.

Németvölgyi Residence

Németvölgyi Residence

A Németvölgyi Residence egy 16.5 hektár, ősfás területű ingatlanra tervezett, két fázisban megvalósuló, összesen hat épületből álló villapark. A telek felső területén elsőként megépülő három épület 41, míg a Németvölgyi út felé nyíló részen megvalósuló három épület 46 lakásnak ad helyet.

Budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, panorámával a Budai várra. A kitűnő lokáció mellett a lakóház építészetileg hiánypótló beruházás, hiszen a tervező a modern elemeket, a praktikumot és szerethetőséget egyaránt szem előtt tartotta a tervezés során. Az épületek innovatív építészeti stílusban, egyedi külső megjelenéssel emelik a környék patinás házainak hangulatát. A homlokzatokon megjelenő különböző színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű épületek kaptak helyet benne. Egy épületen belül nincs két egyforma lakás, és minden szint különböző alaprajzot követ.

Elisabeth Residence

Elisabeth Residence

Budapest történelmi negyedében, mindössze 250 méterre a Gozsdu udvartól és 50 méterre a turisták által oly kedvelt Kazinczy utcától épült meg ez a modern, befektetési célokra is tervezett társasház, amely a Dob utca 34-36-ban található.

A környék különleges imázsához egyformán hozzájárul a történelmi hangulat és a romkocsmák trendi, fiatalos világa. A Budapestre érkező látogatók előszeretettel választanak ezen a környéken szállást maguknak.

Ezért is terveztünk erre a helyre olyan lakásokat is, amelyek a rövid és hosszabb távú bérbeadásra kiválóan alkalmasak, így értékálló, jó hozamú befektetési lehetőséget jelentenek. Különleges, nagy teraszos lakások a tetőn és nyugalmas belső udvar jellemzi az épületet, míg extraként üzleteket alakítottunk ki a földszinten.

Westside Residence

Westside Residence

A méltán népszerű Dagály Residence 140 lakásos társasház építése és értékesítése nyomán a Biggeorge Property újabb fejlesztést fejezett be a 13. kerületben.

A több mint 3500 m2 alapterületen megvalósult fejlesztés 212 lakást, 10 üzletet és az itt lakók kényelme érdekében 229 személygépkocsi parkolót foglal magában. Az épület a Bulcsú utca és a Szabolcs utca találkozásánál fekvő saroktelken valósult meg. Főhomlokzata a Bulcsú utca felé néz, innen érhető el a két közlekedőblokk, valamint innen nyílik a mélygarázs lehajtója is. A Bulcsú utcai homlokzaton a szabályozási tervvel összhangban 3,5 m széles árkád készül. Az épület földszintjén mindkét utcafronton kereskedelmi területek jöttek létre, míg az épület belső kertre nyíló részein lakásokat alakítottunk ki. Az épület további föld feletti szintjei lakásoknak adnak otthont.

Waterfront City 1

Waterfront City 1

A Waterfront City a 3. kerületben, a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és a Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el. Az 50.000 m2-es területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze a projektet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.

A Waterfront City első ütemében két tizenhárom emeletes és egy kilenc emeletes épület épült, amelyben összesen 269 lakást alakítottunk ki. Az épületekben 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 145 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig mindenki megtalálta a számára ideálisat. A lakások 92 %-a terasszal rendelkezik, néhány pedig kertkapcsolatos.

Waterfront City 2

Waterfront City 2

Az óbudai Duna-part közvetlen közelében található 50.000 m2-es telken az egyik legegyedibb fejlesztés kezdődött el 2019-ben Budapesten. A fejlesztés célja egy szerethető, emberközeli, városkép formáló, környezettudatos, számos szolgáltatást nyújtó, a környékbe szervesen integrálódó „smart city” városrész létrehozása volt, 1400 lakással, és 3.000 m2 kereskedelmi, vendéglátó és iroda egységgel.

A projekt a Folyamőr utca, a Miklós tér és a Bogdáni út által határolt területen épül majd fel. A Waterfront City egyedülálló hangulata egyesíti az építészeti értékeket és a múlt hangulatát a mai leginnovatívabb megoldásokkal. Az egykori Óbudai Szeszgyár különleges épületét és a gyár egykori kéményét friss funkciókkal ruháztuk fel, kiemelve ezzel karakteres megjelenésüket. A Waterfront City második ütemében egy épületben tizenhárom emeleten összesen 169 lakás épül. Az épületben a 26 m2-es stúdiólakástól egészen az 59 m2-es háromszobás lakásig választhatnak az érdeklődők. Lakásainkat 2022 második negyedévében adjuk át, amelyek 80 %-a terasszal rendelkezik.

Waterfront City 3

Waterfront City 3

Az óbudai Duna-part közvetlen közelében található 50.000 m2-es telken az egyik legegyedibb fejlesztés kezdődött el 2019-ben Budapesten. A fejlesztés célja egy szerethető, emberközeli, városkép formáló, környezettudatos, számos szolgáltatást nyújtó, a környékbe szervesen integrálódó „smart city” városrész létrehozása volt, 1400 lakással, és 3.000 m2 kereskedelmi, vendéglátó és iroda egységgel.

A projekt a Folyamőr utca, a Miklós tér és a Bogdáni út által határolt területen épül majd fel. A Waterfront City egyedülálló hangulata egyesíti az építészeti értékeket és a múlt hangulatát a mai leginnovatívabb megoldásokkal. Az egykori Óbudai Szeszgyár különleges épületét és a gyár egykori kéményét friss funkciókkal ruháztuk fel, kiemelve ezzel karakteres megjelenésüket.A Waterfront City harmadik ütemében két kilenc emeletes és egy tizenhárom emeletes épület épült, amelyben összesen 218 lakást alakítottunk ki. Az épületekben 27 m2-es stúdiólakástól egészen a 107 m2-es, nagyteraszos lakásokig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A lakások 96 %-a terasszal rendelkezik, a fennmaradó otthonok pedig kertkapocsolatosak.

Waterfront City 4

Waterfront City 4

A 3. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és a Bogdáni út által határolt helyszínen, öt hektáron helyezkedik el. A Waterfront City különleges hangulata páratlan módon ötvözi majd a múlt építészeti értékeit és hangulatát napjaink leginnovatívabb megoldásaival.

A Waterfront City negyedik ütemében összesen 253 lakás épül 28-112 m2-es méretekben. A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkodó, igényes otthonkeresők számára. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. A mennyezeti hűtés-fűtési rendszer miatt mégis ideális a hőmérséklet. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni a parkoló- és a lakószinteken. Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységeket, illetve irodákat és fitness termet alakítunk ki.

Waterfront City 5

Waterfront City 5

A 3. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és a Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el. A Waterfront City különleges hangulata páratlan módon ötvözi majd a múlt építészeti értékeit és hangulatát napjaink leginnovatívabb megoldásaival.

A Waterfront City V. ütemében egy épületben összesen 156 lakás építését tervezzük. A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkodó, igényes otthonkeresők számára. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. A mennyezeti hűtés-fűtési rendszer miatt mégis ideális a hőmérséklet. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni a parkoló- és a lakószinteken. Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységeket, illetve irodákat és fitness termet alakítunk ki.

Waterfront City 6

Waterfront City 6

A 3. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és a Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el. A Waterfront City különleges hangulata páratlan módon ötvözi majd a múlt építészeti értékeit és hangulatát napjaink leginnovatívabb megoldásaival. A Waterfront City VI. ütemében négy épületben összesen 310 lakás és 4 üzlethelyiség építését tervezzük.

A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkodó, igényes otthonkeresők számára. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. A mennyezeti hűtés-fűtési rendszer miatt mégis ideális a hőmérséklet. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni a parkoló- és a lakószinteken. Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységeket, illetve irodákat és fitness termet alakítunk ki.

Európa Lakópark

Európa Lakópark

A Biggeorge Property első lakóingatlanfejlesztési projektjének ad otthont a 16. kerület.

Az Európa Lakókert Budapest 16. kerületében, a Budapesti úton megvalósult kertvárosi lakóingatlan fejlesztés. A 1,5 hektáros területen összesen mintegy 205 lakás létesült, alacsony intenzitású beépítéssel. A lakópark 2005-ben került átadásra.