Ipari és Logisztikai fejlesztéseink

A Biggeorge Property logisztikai fejlesztésekért felelős üzletága, a Logstar magas minőségű, rugalmasan alakítható spekulatív logisztikai épületeket és egyedi bérlői igényeknek megfelelő build-to-suit csarnokokat épít.

Ismerje meg korábbi, aktuális és tervezett logisztikai fejlesztéseinket.

Logstar Park Fehérvár

Logstar Park Fehérvár

Székesfehérvár mellett, a városközponttól öt km-re, Szabadbattyán településen található. A helyszínt az országos és a nemzetközi közlekedési hálózatokkal az M7-es autópálya köti össze, amelyek négy perc távolságra helyezkednek el a parktól.

A környéket aktív üzleti élet jellemzi, ahol számos logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató vállalat működik. A LogStar Park Fehérvár összesen 1.000.000 m2 telekterületet foglal magában, melyen 450.000 m2 épület építhető. A terület közművesítése és útkapcsolatainak kialakítása megkezdődött, és az első, 18.000 m2-es épületünkre építési engedéllyel rendelkezünk.

Logstar Park West Gate

Logstar Park West Gate

A LogStar Park West Gate stratégiai lokációt kínál, mivel Budapest közigazgatási határától hat km távolságra, Törökbálinton található az M0-M1-M7 autópályák által közrezárt területen, közvetlenül az M1-es autópálya mellett.

Kiváló elhelyezkedésből adódóan a telephely nagyon könnyen megközelíthető a főváros és a nyugati országrész irányából egyaránt. A környéket aktív üzleti élet jellemzi, ahol számos logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató vállalat működik. A LogStar Park West Gate területén a már meglévő 7 logisztikai csarnok mellé egy 8.200 m2-es logisztikai épületet fejlesztünk, melynek átadása 2023 novemberében várható. Az épületben 1.000 m2-es nagyságtól bérelhetők a területek.

Logstar Park Budapest Városkapu

Logstar Park Budapest Városkapu

A LogStar Park Budapest Városkapu kiváló lokációval rendelkezik Budapest 15. kerületében található, tíz km-re északkeletre a városközponttól.

A helyszínt az országos és a nemzetközi közlekedési hálózatokkal az M0 és M3 autópályák kötik össze, amelyek egy-három perc távolságra helyezkednek el a parktól.A környéket aktív üzleti élet jellemzi, ahol számos logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató vállalat működik.

A LogStar Park Budapest Városkapu négy épületből álló park, a 2022-ben épült első build-to-suit (BTS) épületet a DPD részére építettük, 2022-2023 folyamán pedig további három épülettel készültünk el. Az 5.500 m2-es "A", 8.800 m2-es "B" és 14.500 m2-es "C" épületet spekulatívan építettük, és az elkészültük után adtuk bérbe ügyfeleinknek. Ezen épületekben továbbra is vannak elérhető területeink, amelyek várják bérlőiket.