Kivitelezőknek

Legyen Ön is a Partnerünk!

REFERENCIA

A Biggeorge Property Nyrt Magyarország egyik piacvezető, 100%-ban magyar magántulajdonban álló ingatlanfejlesztő cége, a Biggeorge Holding tagja. Eddigi tevékenységünk során több mint 265.000 nm lakó-, iroda-, és logisztikai projektet valósítottunk meg kivitelező partnereink támogatásával.

 

STRATÉGIAI PARTNERSÉG

Kivitelező partnereinkre stratégiai partnerként tekintünk, legyen szó akár több tízmilliárd forint forgalommal rendelkező generál kivitelezőről vagy néhány tízmillió forint forgalmú szakági kivitelezőről. A stratégiai partnerség alapja a kölcsönös bizalom, melyet a vállalkozó részéről a pontos és megfelelő minőségű munka, megrendelői oldalról a korrekt és gyors pénzügyi elszámolás alapoz meg. Cégcsoportunk komplex tevékenysége révén kisebb partnereink munkáját szükség esetén egyéb módon is támogatni tudjuk: kedvezményes hitelek, gépek biztosítása, munkásszállás, étkeztetés, heti elszámolás.

biggeorge01

NÖVEKEDÉS

A következő néhány évben megvalósuló projektjeinkben több mint 465.000 nm megépítését tervezzük, főként Budapesten, ezért partneri körünket jelentősen bővíteni kívánjuk.

Keresünk:
  • szakági kivitelező cégeket minimum 5 fő saját létszámmal
  • szakági fővállalkozó cégeket
  • generál kivitelező partnereket

 A közeli jövőben elsősorban lakó- és szállodaprojektek megvalósítását tervezzük, de folyamatosan vizsgálunk iroda- és logisztikai projekteket is, így az ilyen típusú fejlesztések megvalósításában érdekelt partnereket is keresünk.

Legyen Ön is Partnerünk!

Legyen Ön is a partnerünk, dolgozzunk együtt! Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.