Waterfront City

Aktuális projektek
Scroll Down

Waterfront City

III. Kerület Duna-part

 

Az óbudai Dunaparton elhelyezkedő, mintegy 5 hektár alapterületű projekt Budapest egyik legkülönlegesebb, egyedülálló dunai kapcsolattal rendelkező fejlesztési lehetősége. A tradicionális ipari terület rehabilitálásával a környék végre ismét bekapcsolódhat Budapest vérkeringésébe.

A 50 000 m2-es területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze a projektet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.

Utalva a terület korábbi hasznosítására, és megőrizve a régi Óbudai Szeszgyár emlékét, a terveken is látható városképi védelem alatt álló, emblematikus gyárépületet és kéményt megőrizve integráljuk a projektbe. A korábbi szeszgyári épület felújítása, átalakítása után kereskedelmi, vendéglátó és irodafunkciót kap majd.

Az épületek terveit a Hajnal Zsolt, Ybl díjas építész nevével fémjelzett, számos színvonalas lakó- és középületet tervező Hajnal Építész Iroda készítette el.

Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. Hétemeletes, illetve tizenhárom emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, a Hajógyári-szigetre, a Dunára, valamint a városra kínálnak egyedülálló panorámát. A 28145 m2-es, mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott lakások 95%-a terasszal rendelkezik, valamint kertkapcsolatos lakások is elérhetőek. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. Az első ütemben 3 épületben 267 lakás kerül kialakításra a 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 145 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásig. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni, a parkoló- és a lakószinteken.

Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek, illetve irodák kerülnek kialakításra.

Az értékesítés hamarosan kezdődik, előregisztrációhoz kérjük látogasson el az alábbi weboldalra vagy hívja a +36 1 225 2520-as telefonszámot!

Waterfrontcity.hu

Adatok
Várható átadás
2021
Ingatlanok száma
267
Ingatlanok alapterülete
28-145 m2